Kaip atsitiesti po karjeros nuosmukio?

Taigi, kartais atsitinka taip, jog atrodo jūs turit autoritetą,patirtį,pasitikėjimą savimi, tačiau viena klaida jus priverčia nukristi į tašką, žemiau nulio. Ką daryti tada?

Nuosmukis- vienas iš didžiausių iššūkių gyvenime,kuris yra sunkesnis laikotarpis nei visą ko pradžia. Morališkai tavo…

Kaip atsitiesti po karjeros nuosmukio?

 

Taigi, kartais atsitinka taip, jog atrodo jūs turit autoritetą,patirtį,pasitikėjimą savimi, tačiau viena klaida jus priverčia nukristi į tašką, žemiau nulio. Ką daryti tada?

Nuosmukis- vienas iš didžiausių iššūkių gyvenime,kuris yra sunkesnis laikotarpis nei visą ko pradžia. Morališkai tavo pasitikėjimą ypatingai sunku atgauti,kadangi pačioje pradžioje tu tiesiog turi kažkaip įgaut pasitikėjimą savimi,o po nuosmukio atsiranda abejingumas ar tas pasitikėjimas manęs neišduos antrąkart ir nenugramzdins dar giliau?

Mano patarimas šiuo atveju,poilsis,stebėjimas,sugrįžimas…

Pailsėdamas nuo rutinos įgausi šviežumo jausmą. Poilsis gali trukt nuo savaitės iki metų,priklauso nuo to,kiek tau laiko reiks.Optimaliausia yra 2-3 mėnesiai. Kodėl?

Tuo metu tu gali nuošalėje stebėti tavo srities atstovus, susidaryt įžvalgesnę poziciją, nuodugniai išanalizuoti jų klaidas ir stengtis nekartoti jų pradėdamas sugrįžimą. Turi išanalizuot ir savojo nuosmukio priežastis: gal tai tavo komandos klaida,gal tai tavo klaida?

Bet kokiu atveju sugrįžtant tau reiks atlikt didžius pakeitimus tau teks keisti bent ir pusę savo komandos, kadangi bet kokiu atveju faktorius yra tarpusavio nesusipratimas.

Jeigu visada buvai vienas,patarčiau susirast komandą,nes vienas visada neišstovėsi viršūnėj,net ir sugrįžęs po nuosmukio vėl pulsi,niekada nepajėgsi patempt susikaupusios naštos. Kuomet tobulėji,tu gauni daugiau galimybių pasireikšt,tačiau vienas tu jų pilnavertiškai neišnaudoji, todėl komanda būtina. Nepamiršk, turint komandą tavo darbai turi būt ryškiausiai matomi,jie turi būt atlikti geriau ir kokybės ir kiekybės atveju.

Manau mano patarimai bent kiek pagelbės,pats turėjau karčios patirties.

Jeigu susidūrėt su problemomis,reikia padėt,morališko įkvėpimo,rašykit,visada padėsiu. :)

 

Comments

Mano mintys

Comments are closed.